Υπάρχουν πολλές απορίες σχετικά με τα ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturer) ανταλλακτικά.  Παρακάτω θα σας εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους η αγορά ενός ΟΕΜ ανταλλακτικού για το αυτοκίνητο σας είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή.

Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στα ΟΕΜ ανταλλακτικά και στα γνήσια είναι ΜΟΝΟ στην συσκευασία. Δεν πωλούνται δηλαδή σε συσκευασίες που φέρουν το εμπορικό σήμα της εκάστοτε αυτοκινητοβιομηχανίας (π.χ. VW) αλλά σε συσκευασίες του κατασκευαστή τους.
Η επιλογή ενός OEM ανταλλακτικού σίγουρα θα γίνει πιο εύκολη γνωρίζοντας κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Κόστος
Το κόστος ενός γνησίου ανταλλακτικού μπορεί να είναι και διπλάσιο απ΄το κόστος ενός OEM ανταλλακτικού χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η τιμή του OEM επηρεάζει την ποιότητα του.

Υλικά κατασκευής
Τα υλικά κατασκευής του ΟΕΜ ανταλλακτικού είναι ίδιας ποιότητας με τα γνήσια και κατασκευάζονται στην ίδια γραμμή παραγωγής του κατασκευαστή οπότε και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Εγγύηση
Όλα τα ΟΕΜ ανταλλακτικά συνοδεύονται από εγγύηση (1-2 χρόνια) όπως και τα γνήσια ανταλλακτικά.

Τι πρέπει να προσέξουμε κατά την αγορά και την τοποθέτηση ενός ΟΕΜ ανταλλακτικού;

Κατά την αγορά ενός ΟΕΜ ανταλλακτικού θα πρέπει να είναι εμφανές το εμπορικό σήμα της εταιρείας που το κατασκεύασε και η χώρα προέλευσης.
Επίσης, πολύ σημαντική είναι και η σωστή τοποθέτηση η οποία θα πρέπει να γίνετε από πιστοποιημένο συνεργείο διότι σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να υπάρξει κακή λειτουργία του ανταλλακτικού ή βλάβη στο αυτοκίνητο σας.

Στην PowerParts.gr θα βρείτε όλα τα επώνυμα OEM ανταλλακτικά αυτοκινήτου στις πιο δυνατές τιμές της αγοράς και με άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

PowerParts Team 14/10/2017